perjantai 22. helmikuuta 2013

Ravintola Omega Viipurissa, Кафе Омега (2012: Oscar)

Eräänä iltana - tai yön puolella kai siinä jo virallisesti mentiin - kaipasimme illallispaikkaa Viipurissa. Ja ehkäpä jotain menomeininkiäkin oli hakusessa. Varma tapa löytää paikka, joka on auki ja vastaa toiveitamme, on ottaa taksi alle ja jututtaa kuljettajaa. Alle kahdella eurolla huristellaan ja löydetään ravintola nälkäisille bilehileille. Tällä kertaa taksi vei ravintola Omegaan. Saslikki oli aivan mainiota, meno kuin neukkudiskossa ja sovetskoje shampanskoje ei maksanut juuri mitään, näin suomalaisen mittapuulla.

Nami, nami, nams!
Omegaan olisi ollut sisäänpääsymaksukin, mutta vältimme sen, kun kerroimme tulevamme illalliselle. Oikein hassunhauska ilta. Valitettavasti Omegaa ei löydy matkaoppaista eikä netistä, joten matkailija sinne varmaan hieman harvemmin eksyy. Tuona yönä olimme ainakin ainokaiset ulkomaalaiset.

Toim. huom. Vierailimme kyseisessä ravintolassa jälleen keväällä 2012, tai siis kyseisessä osoitteessa. Paikalla oli ravintola Oscar; strippibaari, jossa sai kyllä hyvää ruokaa pikkutunneille asti. Ja kyseisenä iltana stripparitkin puuttuivat & pääsimme itse joraamaan. Ei hullumpaa!

Ei kommentteja: