lauantai 5. joulukuuta 2009

Majoitusta Pietarissa: Soul Kitchen Hostel


Soul kitchen -hostellissa olemme yöpyneet useamman kerran. On kuin tulisi kotiin, kun astuessamme sisään iloinen Masha huudahtaa tiskin takaa "Tanja, tervetuloa, kiva nähdä!"

Soul kitchen on kaikin puolin mukava majoituspaikka. Valittavissa on kahden hengen huoneesta kahdentoista hengen huoneisiin. Vaatimaton aamiainen (leipää, margariinia, muroja, maitoa) kuuluu majoituksen hintaan, myös pyykkiä saa pestä veloituksetta. Netti on asukkaiden käytössä (sanan mukaisesti, nettipisteelle saa jonottaa) ja jopa ulkomaan puhelut ovat ilmaisia, tosin kännyköihin ei voi soittaa, eikä Suomessa enää nykyään ole ainakaan minun tutuillani lankaliittymää enää kuin Mikon mummolla.

Sijainti on erinomainen, Vosstanijan metroasema on kiven heiton päässä, sijainti on Nevskin sivukadulla.

Hassuna yksityiskohtana mainitsen, että viimeksi kun yövyimme Soul kitchenissä, saimme huoneen, jonka oveen ei ollut avainta, sen sai kyllä sisältä lukkoon, muttei ulkoa, eli ovi jäi auki, kun lähdimme guljailemaan illalla. Masha sanoi kyllä vahtivansa. :) Toinen hassuus sattui, kun olimme käymässä nukkumaan: sisään paukkasi henkilökuntaa sammuttamaan valoja. Huoneen kattovalon sai sammuksiin vain ottamalla lampun irti. :D

Kahden hengen huone maksoi 2000 ruplaa ja sängyn isommasta huoneesta sai 500-600 ruplalla, mitä isompi huone, sitä halvempi. Netissä hinnat näyttäisivät ainakin nyt olevan hieman korkeammat, mutta paikan päällä hinnat ovat kuitenkin olleet ainakin meille hieman edukkaammat.

Voin kyllä lämpimästi suositella!


Isommissa huoneissa on ajanmukaiset säilytyslokerot; jopa läppärin tai puhelimen saa kaappiin laturiin, kun kaapeissa on sähköt. Viimeksi meiltä tosin puuttui itse puhelimen laturikin, mutta Masha onnistui sellaisenkin meille järjestämään.

Nettisivut: http://www.soulkitchenhostel.com/


Kahden hengen huoneen tyylikäs avain.

1 kommentti:

Soul Kitchen kirjoitti...

Hello))

Thank you for great post!

Can you please share your photos with us? they are very good)

you can use this mail for it soulkitchenhostel@gmail.com

thaaanks)